top of page

Bimbela

Yo… me llamo José Luis Bimbela Pedrola. Psicólogo de profesión y docente de vocación. Nacido en Barcelona, vivo desde 1.993 en Granada. Trabajo en la Escuela Andaluza de Salud Pública, una empresa especial donde los raritos y heterodoxos nos sentimos felices, libres y creadores.     

Me… gusta inventar, crear, diseñar e impartir formación. En el aula me siento muy feliz. Es un lugar “mágico”, donde (casi) cualquier dolor (físico, emocional o social) se va, desaparece. Y donde ocurren situaciones maravillosas como percibir ese brillo en los ojos de los alumnos al descubrir “eso” que no sabían (o que no sabían que sabían).

Mi… gran reto profesional actual: convertirme en un buen docente virtual, que logre motivar, estimular e incluso entusiasmar a los alumnos, también desde esos espacios tan intangibles donde es más difícil percibir  el lenguaje no verbal (la música) del alumno. Y conseguir al final, lo fundamental, lo único innegociable: que aprendan. En ello estoy.

(tomado de El blog de Bimbela)

 

Presentació

Estimats companys i companyes,

 

Un any més estau convidats a participar en les nostres jornades. En aquets moments de crisi i de convulsió social hem volgut que siguin més nostres que mai i hem pensat en un lema actual: Atenció Primària “Me Gusta” (M’agrada). Hem triat aquest lema  perquè volem tornar a ser un referent en el panorama sanitari de la nostra comunitat.

 

Des de l’Ibamfic esteim decidits a continuar la tasca encoratjadora i d’actualització científica en la línia de les anteriors donant un tast de les actualitzacions científiques i tecnològiques que estan a l'abast del metge de família. Per això vos esperam a tots els dies 14 i 15 de novembre en el col·legi de metges. 

 

El programa científic torna a incorporar alguna novetat:

 

1. Continuam amb el tres i no res (3inores) , on els nostres companys de cada secció de l’Ibamfic ens comentaran les darreres actualitzacions de forma clara i ràpida. El temps compta i només tendran 10 minuts.   S'ho hauran  de preparar molt bé perquè votarem la presentació que més ens agradi.

2. Tallers amb una doble modalitat:

  • El taller llarg per a qui vulgui començar a ficar-se en el món de l’ecografia.

  • Els tallers curts on podrem revisar temes d'actualitat com el rentat de mans, l’atenció al pacient intoxicat i com fer el nostre blog.

3. Taules rodones sobre temes de actualitat:

  • L’acompanyar el pacient al final de la vida.

  • Un repàs del PAPPS.

 

Així mateix esteim esperant que ens envieu el treballs i les comunicacions que heu preparat durant aquest any per poder veure que estan fent els companys més inquiets i amb vocació investigadora. També hem volgut recuperar el sopar per poder saludar  tothom en sortir de la assemblea.

 

Per tot això i per alguna cosa mes que vosaltres vulgueu  afegir, vos esperam per gaudir tots junts i retrobar-nos de nou

 

Maria Fuster

Presidenta del Comitè Organitzador

 

Tallers

 

COMPLET!

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Soy un lugar ideal para que cuentes una historia y permitas que tus usuarios conozcan un poco más sobre ti.

Palma, 14-15 Novembre 2014

bottom of page